Familiekoncerter

Sprælske koncerter for hele familien.

  Musikalske udfordringer 

  Det kræver sin mand at lade sig overmande. Og det er familiekoncerternes mål. At overmande publikum med nye kulturoplevelser, toner de ikke vidste, de kunne lide, kulturer de ikke vidste fandtes og musikmagi, de ikke kan leve uden.

  De topprofessionelle musikere inviterer med smil på læben og dristige, fremmedartede, glade, melankolske, vilde og beroligende toner publikum ind i musikkens magiske univers – et univers, der går på tværs af kulturer, genrer og landegrænser.

  Publikums eneste opgave er at lade sig rive med. En opgave børnene er eksperter i. Især når far, mor eller bedsteforældrene er lige ved hånden, hvis musikken bliver for overvældende eller fortællingen for vild.

  At lade sig rive med som voksen er til gengæld knap så let. I vores kontrollerede hverdag er lukkede øjne, vild jubel og spontane udbrud i sang glæder, vi gemmer til særlige lejligheder– men hvorfor egentlig?

  Børnene spejler sig i jer, så hvorfor ikke gøre det samme med dem. Lad deres umiddelbarhed, glæde og åbenhed smitte af, giv jer hen og gør koncerterne til et åndehul for hele familien.

  Mand jer op, og overgiv jer.

  Rigtig god fornøjelse!

  Ebbe Høyrup
  Koncertdirektør, LMS

   

   

  Sidst opdateret 13.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Musikskole Nygade 21 6200 Aabenraa tlf: 73767200 aabenraamusikskole@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854